Vi har smarte løsninger for hjemmet og bedriften Om du skal bygge nytt eller pusse opp Vi gir deg nye muligheter! Kontakt oss Vi har løsninger for din bedrift Kontakt oss for en samtale rundt ditt behov! Fleksible løsninger med høy kvalitet Bedriftsløsninger

Vi tar godt vare på våre kunder i Hallingdal. Vi er aldri lenger unna enn en telefonsamtale, er raske med oppmøte ved behov og pliktoppfyllende i vårt arbeid.

Hvorfor velge Gol Kjøl og Frys?

+ Lokal montør
+ Fagkunnskap
+ Kvalitet
+ Komplett montering
+ Vi har vakt 24/7

Våre leverandører
NorcoolThermocoldRøros Metall

Smarte løsninger for kjøling

Norcools Kjøleskuff er en favoritt for den matglade sjel og kan friste med både lett tilgjengelighet og god oversikt. Kjøleskuffen gir deg optimalt med benkeplass på kjøkkenet, da den er designet for integrering under kjøkkenbenk. Du kan velge mellom en moderne front i rustfritt stål eller et fullstendig integrert utseende med en front som matcher resten av ditt kjøkken. Kjøleskuffen består av to romslige kjøleskuffer samt en skuff (skjult i øverste skuff) for oppbevaring av mindre produkter som pålegg etc. Demping og inntrekk er en selvfølge!

Produktfordeler

 • Løsningen for moderne kjøkken – kan integreres i de fleste kjøkken
 • Kjøleløsning under benk – frigir benkeplass og gjør kjølevarene lettere tilgjengelig
 • Beholder de lave, rene linjene i kjøkkenet
 • Ideell løsning også for rullestolbrukere
 • 2-8°C temperaturområde
 • 2 store skuffer + 1 påleggsskuff
 • Helt vedlikeholdsfritt og med automatisk avriming
 • Nisjemål: B 800/ H 820 (min) / D 565 mm
 • Energiklasse A+
Bedriftsløsninger

Vi hjelper deg med butikkskjøling, kjølereoler, frysegondoler. Testrom for dypfrysing. Blomsterkjøl. Kjøling for produksjon til melk og kjøtt. Frukt og grønt kjøling. Luftbehandling for tørking av luft og befuktning. Bårerom. Ismaskiner … og masse mer. Kontakt oss for en konstruktiv samtale rundt ditt behov!

Kjøling av data – et alvorlig sikkerhetsproblem

Vårt samfunn er blitt mer og mer sårbart med årene. I større og større grad har vi gjort oss avhengig av dataanlegg i samfunnsstyringen. Svikter dataanleggene stopper samfunnet. Et problem er at større dataanlegg er helt avhengig av kjøling. Blir det for varmt stopper dataanlegget. Man skulle derfor tro at datakjøling hadde den største oppmerksomhet, men slik er det ikke. Problemet blir mer eller mindre neglisjert og mange bedrifter bryr seg lite om temperaturkontrollen på datarommet. Dette problemet kommer ofte bakerst i rekken bak brannmurer, back up, strømforsyningskontroll osv.

Vi har smarte løsninger for hjemmet og bedriften

Vinskap

Vi leverer en rekke løsninger for kjøling og oppbevaring av vin. Om du ønsker et diskret lite vinskap integrert i kjøkkenløsningen din eller om du ønsker å virkeliggjøre drømmen om egen vinkjeller i huset eller på hytta har vi god erfaring og nyttige tips å komme med. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om hva som passer best for deg.

Service og vedlikehold

Vi tar godt vare på våre kunder og bedriftene i Hallingdal. Er aldri lenger unna enn en telefonsamtale. Raskt oppmøte ved behov. Som avtalekunde får deres bedrift gode fordeler hos oss.

Serviceavtale

For å sikre en lang levetid og sikker drift er det viktig at man utfører årlig kontroll på utstyret sitt. Hos oss kan du inngå avtale om årlig kontroll av ditt utstyr. Som avtalekunde får deres bedrift fordeler hos oss.

 • Vi sørger for god funksjon på deres anlegg
 • Vi server alle typer kjøl, frys og varmepumper
 • Vi følger F-gass direktivet
Meny