DEN MED
MEST EFFEKT

Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere enn UWANO. Vår nye toppmodell har en ekstrem varmekapasitet som dekker varmebehovene vi har i Norge, og fordeler jevnt og hurtig varmen selv på de kaldeste dagene. I tillegg har den et moderne og stilrent design, og er fullspekket med teknologi og funksjoner.

UWANO er spesielt utviklet for Skandinavia, og testet i ugjestmild, nordisk vinter. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -30°C og leverer sin nominelle kapasitet helt ned til -25°C.

LAGET FOR
SKANDINAVIA

UWANO er en solid konstruksjon av høy kvalitet, og med lang levetid, som er utviklet for å tåle harde, nordiske forhold. Utedelen er merket med Made for Scandinavia; en garanti for at produktet er produsert for vårt tøffe og til tider iskalde klima.

TESTET PÅ DREVSJØ
UWANO er testet en rekke steder i Norge og Sverige. For at vi kunne sikre 100% varmekapasitet ved -25°C var én av testene på ett av Norges kaldeste steder. Drevsjø innehar kulderekorden på -47°C for Innlandet. I testperioden jan-mars 2021 var det mer enn 50 dager med konstant kulde, og det kaldeste var -36°C. UWANO leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarmingsevne gjennom hele perioden. Testen bekrefter at UWANO leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer.

DRIVE MODE
SELECTOR

Ingen boliger er helt like, og vi har også forskjellige behov og preferanser. Møblering, areal, åpen løsning, rom med mange dører, eller kanskje ekstra behov for stillhet.

Med Drive Mode Selector kan du ved ett enkelt trykk på fjernkontrollen velge mellom 3 forhåndsinnstilte innstillinger du ønsker varmepumpen skal jobbe i: Stort Rom (Wide Room Mode), Økonomi (Eco Mode), Stille (Quiet Mode).

GODT
INNEKLIMA

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder Uwano hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og lukt.

Uwano er også utstyr med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg. Belegget beskytter maskinens innedel mot skitt og støv i varmeveksleren, viftehjulet, luftkanalen bak viftehjulet og luftspjeldene. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, og sikrer et
bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Dual Barrier Coating materialet inneholder også et anti muggstoff som forebygger at mugg bygger seg opp inne i innedelen. Dette er testet og verifisert av SIAA

FÅ TILBUD PÅ UWANO VARMEPUMPE